Η οπαδική κατάντια της Ιντερ φαίνεται από αυτό το πανό

Ενα πανό που δε φανερώνει μεγάλα ποσοστά ευφυΐας για τους εμπνευστές του, σηκώθηκε στο Μεάτσα.

Γενικά όλο το σόου που ετοίμασαν οι οργανωμένοι της Ιντερ ήταν για να αποδομήσουν τα σκουντέτι της Γιούβε, να θυμίσουν πως έπεσε κατηγορία και πως αποτυγχάνει στην Ευρώπη. Ολα γνωστά. Ειδικά για το τελευταίο, πιο χοντρά τα λένε οι ίδιοι οι μπιανκονέρι παρά οι αντίπαλοί τους.

Τίποτα φρέσκο, τίποτα συγκλονιστικό από πλευράς κούρβας των ιντερίστι εκτός από κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Οχι για «χτύπημα» στη Γιούβε αλλά για «μπράβο» στη… Μίλαν. Ιντερ και Μίλαν, μετά τα χάρτινα των πρώτων, δίνουν μάχη στην πόλη του ιταλικού βορρά. Αντίπαλοι και εχθροί.


Και οι ιντερίστι κατάφεραν να… αποθεώσουν τον εχθρό τους μόνο και μόνο για να πικάρουν τη Γιούβε. Σήκωσαν πανό με τους χαμένους τελικούς στο Champions League. Για τον καθέναν ξεχωριστά. Μόνο που ένας από αυτούς κατέληξε στον πραγματικό αντίπαλο και ανταγωνιστή τους.

Το 2003, στον τελικό του Μάντσεστερ, η Μίλαν κέρδισε τη Γιούβε στα πέναλτι και πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο. Και σε ένα από τα δύο πέταλα του Μεάτσα, σηκώθηκε πανό με κύπελλο πρωταθλητριών που κατέληξε στη Μίλαν.

Οπαδική κατάντια; Μάλλον…