Ετσι θα αντιδράσουν οι Ναπολιτάνοι κατά της Γιούβε, στο ματς με την Τορίνο

Οι οπαδοί της Νάπολι ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους... παράσταση στο ματς με την Τορίνο, με στόχο φυσικά τη Γιουβέντους.

Στον ιταλικό νότο τα πράγματα έχουν εξελιχθεί όπως ήθελαν. Θα χαίρονταν φυσικά αν κατακτούσαν ή αν κατακτήσουν, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά, το πρωτάθλημα, αλλά είναι περισσότερο ικανοποιημένοι τώρα που δεν το παίρνουν, γιατί παίρνουν «οξυγόνο».

Και αυτό, για αυτούς, δεν είναι το σκουντέτο αλλά το να έχουν, στο μυαλό τους κυρίως, λόγους για να νιώθουν αδικημένοι από τη Γιούβε. Αφού όλα πήγαν καλά για αυτούς το περασμένο σαββατοκύριακο λοιπόν, τώρα θα το γιορτάσουν.

Πώς;


Με το να κατακλύσουν το Σαν Πάολο για τον αγώνα με την Τορίνο, προκειμένου -όπως διαβάζουμε- να κουνήσουν άσπρα μαντίλια κατά της διαιτησίας όπως κάνουν οι Ισπανοί και παράλληλα να λανσάρουν το νέο τους σύνθημα κατά της Γιουβέντους.

Σύνθημα στο ρυθμό του τραγουδιού «Vuoto a perdere», από ό,τι λένε οι πληροφορίες των Ιταλών. Να δούμε αν θα ακολουθήσουν και όσοι φιλοξενούμενοι βρεθούν στο γήπεδο και βγάλουν να κουνήσουν κι αυτοί τα δικά τους μαντίλια...